Opdracht voor calculatie Naturalis Biodiversity Center

Opdracht voor calculatie Naturalis Biodiversity Center

FRCalculatie heeft de opdracht mogen ontvangen van een wel heel bijzonder project, het Naturalis Biodiversity Center te Leiden.

Het ontwerp voor de nieuwbouw en renovatie van het Naturalis Biodiversity Center in Leiden is gemaakt door Neutelings Riedijk Architecten. Het ontwerp heeft een ‘ensemble’ karakter en versterkt de verzameling van de bestaande gebouwen met nieuwe gebouwdelen en buitenruimten. FRCalculatie heeft deze week opdracht gekregen voor de werktuigkundige calculatie van dit project.

Alle museumzalen en publieke functies komen in de nieuwbouw naast het bestaande gebouw. De niet-museale functies (depots, laboratoria en kantoren) komen in het gerenoveerde gebouw en in de bestaande toren.

De centraal gelegen nieuwe publieke hal verbindt beide gebouwen en wordt de hoofdentree van het nieuwe Naturalis Biodiversity Center.

Google Streetview.

Via Google Streetview is goed te zien wat de bestaande situatie is.Het bestaande Naturalis wat wordt gedeeltelijk gesloopt. Alleen de toren met de spinnetjes blijft, de rest wordt nieuw.

Bedrijfsgegevens

FRCalculatie
Frans Raanhuis

Keizerskroon 4
7581 TW Losser

t 053 - 53 60 780
f 053 - 53 60 784
m 06 - 44 02 92 89

KvK Enschede 0605 2123