Calculatie nieuwbouw Goede Doelen Loterijen

Calculatie nieuwbouw Goede Doelen Loterijen

FCCalculatie heeft de werktuigkundige calculatie voor de nieuwbouw van de Goede Doelen Loterijen in Amsterdam gemaakt.

De Goede Doelen Loterijen –Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij- gaat het kantoorpand in Amsterdam renoveren en uitbreiden.

Sinds 2008 staat het pand leeg, op antikraak bewoners na die sinds de leegstand in het pand wonen.

De Goede Doelen Loterijen zijn sinds de oprichting gevestigd in een aantal panden in de Van Eeghenstraat te Amsterdam. Inmiddels telt de organisatie bijna 600 medewerkers en wordt de huisvesting in de Van Eeghenstraat te krap.

Bij de zoektocht naar een nieuwe werkplek waren de belangrijkste criteria dat het een leegstaand kantoorpand zou zijn, binnen de ring van Amsterdam én op loopafstand van een treinstation. En natuurlijk moest het pand de voltallige organisatie kunnen huisvesten, waardoor er voor het eerst sinds de oprichting samengewerkt kan worden in één gebouw.

Het pand ligt tussen de ‘bewoonde buurt’ aan de noordkant en de kantoren aan de zuidkant én naast de ingang van het Beatrixpark. Het gebouw zal ‘vernieuwbouwd’ worden, waarbij de structuur van het bestaande pand zoveel mogelijk behouden zal blijven. Deze vernieuwing omvat globaal:

  • het duurzaam renoveren en inrichten van het pand
  • uitbreiding van de 2e etage plus een extra 3e verdieping
  • het overkappen van het huidige parkeerterrein tot een atrium
  • een ondergrondse parkeergarage
  • een entree aan de Beethovenstraat met publieke functies

Bedrijfsgegevens

FRCalculatie
Frans Raanhuis

Keizerskroon 4
7581 TW Losser

t 053 - 53 60 780
f 053 - 53 60 784
m 06 - 44 02 92 89

KvK Enschede 0605 2123

Twitter

  • RT : En dan vragen toeristen waar je naar binnen kunt om te kijken. "ehhh nergens wij wonen hier gewoon" Ooo aldus toer… https://t.co/yC7LXfzuO6 4 dagen 10 uur geleden
  • RT : OPSPORING VERZOCHT Vannacht (11 mei) is er ingebroken in het kasteel. Onze dierbare tafelklok met speelklokken uit… https://t.co/YXecWVAW0D 2 maanden 1 dag geleden