Nieuwbouw Holland Hub DPD Veenendaal

Nieuwbouw Holland Hub DPD Veenendaal

DPD Pakketservice de start met de bouw van een nieuwe ‘Holland Hub’ in Veenendaal. FRCalculatie verzorgde de werktuigkundige calculatie.

Deze nieuwe vestiging speelt in op de groei van de pakketvervoerder en wordt de centrale overslaglocatie voor de distributie in heel Nederland. Het innovatieve nieuwe pand is bovendien duurzaam ontworpen, met volledig CO2-neutrale kantoren.

DPD Pakketservice de start met de bouw van een nieuwe ‘Holland Hub’ in Veenendaal. Deze nieuwe vestiging speelt in op de groei van de pakketvervoerder en wordt de centrale overslaglocatie voor de distributie in heel Nederland. Het innovatieve nieuwe pand is bovendien duurzaam ontworpen, met volledig CO2-neutrale kantoren.

De nieuwbouw van het nieuwe distributiecentrum voor DPD is een bijzonder duurzaam pand. Het kantoor heeft een vloeroppervlak van circa 1.300 m2 en wordt energieneutraal uitgevoerd via de modernste technieken van onder meer warmte- en koude-terugwinning.

De bedrijfshal van 11.000 m2 is ook energiezuinig ontworpen. De Holland Hub wordt bovendien zodanig gebouwd dat het pand in een tweede fase gemakkelijk kan worden uitgebreid met extra loodsen op het dak voor de belading van het kleinere pakketvervoer.

Bedrijfsgegevens

FRCalculatie
Frans Raanhuis

Keizerskroon 4
7581 TW Losser

t 053 - 53 60 780
f 053 - 53 60 784
m 06 - 44 02 92 89

KvK Enschede 0605 2123

Twitter