Projecten

2019
Het Nieuwe Dorp Arnhem

Het Nieuwe Dorp Arnhem

In de Academy Het Dorp kijken bedrijven, kennisinstellingen en zorgprofessionals op een vernieuwende manier naar de zorg. Samen met mensen met een beperking bedenken en testen zij slimme oplossingen en innovaties die het leven van mensen met een beperking gemakkelijker en zelfstandiger maken. De inzet van technologie is hierbij onmisbaar.

Rhijnhaeghe Bunnik

Rhijnhaeghe Bunnik

Ten westen van het centrum van Bunnik ligt kantoorlocatie Rhijnhaeghe. Dit leegstaande complex aan de J.F. Kennedylaan wordt door Sustay herontwikkeld tot een nieuwe woonbuurt voor diverse doelgroepen. 

DC Dardanellenstraat Maasvlakte Rotterdam

DC Dardanellenstraat Maasvlakte Rotterdam

Logistiek dienstverlener Nippon Express Nederland breidt zijn huidige distributiecentrum op de Maasvlakte in Rotterdam uit met 32.000 vierkante meter. 

de Marsch Zutphen

De Marsch Zutphen

Zozijn is voornemens aan de Coenensparkstraat in Zutphen een geheel nieuwe woon- en dagbestedingsvoorziening te realiseren.

Kindcentrum Rijnvliet Utrecht

Kindcentrum Rijnvliet Utrecht

In Rijnvliet komt een kindcentrum. Dit biedt onderwijs, opvang en vrijetijdsbesteding zoals sport, cultuur en clubs voor kinderen van 0 tot 13 jaar, onder één dak. Dat is handig voor ouders, maar vooral goed voor de ontwikkeling van kinderen: van baby's tot tieners.

Tinbergen gebouw Erasmus Universiteit Rotterdam

Tinbergen gebouw Erasmus Universiteit Rotterdam

cepezed en cepezedinterieur ontwerpen samen de grootschalige renovatie van het Tinbergen gebouw van de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

Hotel Inntel Scheveningen

Hotel Inntel Scheveningen

Op de meest zuidelijke punt van het NHH, met wijds uitzicht over de stad, de havenmond en de Noordzee, gelegen aan het A. Maasplein is een hotel van de keten Inntel Hotels gepland.

A-Pier Schiphol

A-Pier Schiphol

Luchthaven Schiphol heeft het ontwerp voor zijn nieuwe A-Pier gepresenteerd. De 55.000 vierkante meter grote, door Team Aecom-cepezed ontworpen pier telt acht gates. 

Brede school Vroomshoop

Brede school Vroomshoop

Innovatieve, duurzame Brede School waarin kwaliteit voor het onderwijs voorop staat met daarbij specifieke aandacht voor zorg.

Pagina's

Bedrijfsgegevens

FRCalculatie
Frans Raanhuis

Keizerskroon 4
7581 TW Losser

t 053 - 53 60 780
f 053 - 53 60 784
m 06 - 44 02 92 89

KvK Enschede 0605 2123

Twitter

  • RT : Op zoek naar alcoholvrije Tulipe wijn . Niet in AH Ommen en Wierden. Waar wel? 1 maand 3 weken geleden
  • RT : Vuurwerk verbieden, vreugdevuren verbieden. Prima. Maar er ligt iets achter: wat is er aan de hand met de mentalite… https://t.co/empjMF3voh 1 maand 3 weken geleden