Witzand Almelo

Witzand Almelo

Witzand, leverancier van bouwmaterialen, gaat een nieuwe vestiging bouwen in Almelo.

Witzand Bouwmaterialen heeft een prijsvraag uitgeschreven voor de nieuw- en verbouw van de vestiging in Almelo. Het door Building Design Architectuur gepresenteerde ontwerp is enthousiast ontvangen en uitgekozen om te realiseren.

Vanuit van de wensen van Witzand Bouwmaterialen is een ontwerp gemaakt en getoetst op onder andere kwaliteit, functionaliteit, onderhoudsvriendelijkheid, toekomstwaarde, realisatie en (financiële) haalbaarheid. In het ontwerp zijn de bestaande bedrijfsruimten en de nieuw te bouwen bedrijfs- en kantoorruimte als geheel benaderd.

De kapvormen zijn hierbij de verbindende elementen tussen nieuw en bestaand. De openheid van het pand is een belangrijk uitgangspunt in het ontwerp . We laten zien wat er binnen gebeurd en wat de producten zijn.

Werken met de juiste techniek.

Door te werken met de juiste (werk)techniek kan Building Design Architectuur uw kantoor aan huis, bedrijfshal, showroom, bedrijfsverzamelgebouw of kantoorcomplex ontwerpen en begeleiden. Bij de aanpak moet vooral gelet worden op de vaak diverse arbeidsprocessen die elkaar ontmoeten. 

Datum: 
juni 2016
Architect: 
Building Design Architectuur
Opdrachtgever: 
Witzand

Bedrijfsgegevens

FRCalculatie
Frans Raanhuis

Keizerskroon 4
7581 TW Losser

t 053 - 53 60 780
f 053 - 53 60 784
m 06 - 44 02 92 89

KvK Enschede 0605 2123

Twitter

  • RT : En dan vragen toeristen waar je naar binnen kunt om te kijken. "ehhh nergens wij wonen hier gewoon" Ooo aldus toer… https://t.co/yC7LXfzuO6 3 weken 5 dagen geleden
  • RT : OPSPORING VERZOCHT Vannacht (11 mei) is er ingebroken in het kasteel. Onze dierbare tafelklok met speelklokken uit… https://t.co/YXecWVAW0D 2 maanden 3 weken geleden