Projecten

2021
AZC Almelo

AZC Almelo

IAA Architecten heeft de aanbesteding van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) gewonnen met een integraal ontwerp voor de vervangende nieuwbouw van azc Almelo aan de Vriezenveenseweg. Het plan bestaat uit nieuwe duurzame woningen en dienstgebouwen voor in totaal 400 bewoners en een herinrichting van het gehele terrein.

Transformatie voormalig ziekenhuis Ariënsplein in Enschede

Transformatie voormalig ziekenhuis Ariënsplein in Enschede

De komende jaren zal het voormalige ziekenhuis aan het Ariënsplein in Enschede transformeren in een bruisende plek waar ondernemen, werken, ontspannen, recreëren en studentenhuisvesting samenkomen. 

Hotel Port City Hub Amsterdam

Hotel Port City Hub Amsterdam

Het nieuwbouw project bestaat uit het ontwikkelen van een hotelcomplex verdeeld over meerdere bouwdelen, totaal 42.000m2, gelegen aan de Kabelweg in de Alfa-driehoek te Amsterdam.

Hogeschool InHolland

Hogeschool InHolland

cepezed maakte het ontwerp voor een bijna energieneutraal (BENG) onderwijsgebouw van de Hogeschool Inholland in Amsterdam.

Hotel Amsterdam Schiphol Aalsmeer

Hotel Amsterdam Schiphol Aalsmeer

Op een steenworp afstand van Amsterdam-Schiphol en in de directe nabijheid van Royal FloraHolland ligt Green Park Aalsmeer, een voormalig kassengebied dat wordt getransformeerd tot een hoogwaardig bedrijvenpark met een mix van werk en leisure functies.

Melkhal Enschede

Melkhal Enschede

In 2014 heeft IAA Architecten het initiatief genomen om het monumentale industriecomplex van de voormalige Lonneker Coöperatieve Melkinrichting te behoeden voor een dreigende sloop. 

Nutsschool Oldenzaal

Nutsschool Oldenzaal

Het betreft een basisschool gedeeltelijk in 2 bouwlagen. De school wordt gebouwd met een houten draagconstructie en een vegetatiedak.

SABA dispersieproductie en kantoren Dinxperlo

Voor dit project verzorgt FRCalculatie de calculatie van de werktuigbouwkundige installaties.

Pagina's

Bedrijfsgegevens

FRCalculatie
Frans Raanhuis

Keizerskroon 4
7581 TW Losser

t 053 - 53 60 780
f 053 - 53 60 784
m 06 - 44 02 92 89

KvK Enschede 0605 2123