Projecten

2014

Pieter van der Plas school

In de gemeente Westland wordt de Pieter van der Plas school ingrijpend verbouwd.

AZC Grave

Voor de herontwikkeling van het terrein van de voormalige Generaal de Bonskazerne tot asielzoekerscentrum zijnj 7 duurzame woongebouwen ontworpen in een parkachtig omgeving.

Politiebureau Vlaardingen

Politiebureau Vlaardingen

Ten gevolg van veranderingsprocessen bij de Nationale Politie, werd voor politiebureau Vlaardingen gekozen voor een huisvestingsconcept dat hierop aansloot en zo flexibel mogelijk was.

AZC Ter Apel

AZC Ter Apel

Het asielzoekerscentrum in Ter Apel wordt vanaf komend voorjaar herontwikkeld naar ontwerp van De Zwarte Hond. In de nieuwe situatie komen 258 woningen voor in totaal tweeduizend asielzoekers.

Kloostertuin "Brakkenstein"Nijmegen

Kloostertuin "Brakkenstein"Nijmegen

In opdracht van de Nederlandse Provincie der Paters Jezuïeten ontwikkelt Ballast Nedam een passende leefomgeving voor paters: appartementencomplex Kloostertuin Brakkenstein in Nijmegen.

New Premises Eurojust Den Haag

Eurojust Den HaagNew Premises Eurojust Den Haag

De nieuwbouw van Eurojust ligt aan de Johan de Wittlaan. Deze brede laan naar Amerikaans voorbeeld, werd na de Tweede Wereldoorlog ontworpen door de vermaarde architect Willem Dudok als scheidslijn tussen stedelijke bebouwing aan de ene zijde van de weg en uitbundig groen aan de andere zijde.

Bauhaus Groningen

Bauhaus Groningen

In Groningen is de bouw van het filiaal van Bauhaus begonnen. De eerste paal ging op 26 november de Groningse bodem in.

Scheveningen Haven

Scheveningen Haven

De gemeente Den Haag, ondernemers van het viscluster op het Noordelijk Havenhoofd en VolkerWessels Vastgoed hebben hun samenwerking voor de herontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst.

Bedrijfsgegevens

FRCalculatie
Frans Raanhuis

Keizerskroon 4
7581 TW Losser

t 053 - 53 60 780
f 053 - 53 60 784
m 06 - 44 02 92 89

KvK Enschede 0605 2123

Twitter

  • RT : En dan vragen toeristen waar je naar binnen kunt om te kijken. "ehhh nergens wij wonen hier gewoon" Ooo aldus toer… https://t.co/yC7LXfzuO6 3 weken 5 dagen geleden
  • RT : OPSPORING VERZOCHT Vannacht (11 mei) is er ingebroken in het kasteel. Onze dierbare tafelklok met speelklokken uit… https://t.co/YXecWVAW0D 2 maanden 3 weken geleden