Projecten

2015
Alliander Bellevue Arnhem

Alliander Bellevue Arnhem

Alliander gaat zijn hoofdkantoor ‘Bellevue’ in Arnhem renoveren en verduurzamen. De verbouwing start eind 2015 en zal begin 2017 gereed zijn.

Amphia Ziekenhuis Breda

Amphia Ziekenhuis Breda

Het Amphia Ziekenhuis is één van de grootste Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen met opleidingserkenning in Nederland.

Faculteit Geowetenschappen Universiteit Utrecht

Faculteit Geowetenschappen Universiteit Utrecht

Het nieuwbouwontwerp voor de faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht vormt een ensemble met het bestaande TNO en het nieuwe GML gebouw op het campusterrein De Uithof.

Naturalis Biodiversity Center

Naturalis Biodiversity Center

FRCalculatie heeft de opdracht mogen ontvangen van een wel heel bijzonder project, de calculatie voor de nieuwbouw en renovatie van het Naturalis Biodiversity Center in Leiden.

Saxion Apeldoorn

Saxion Apeldoorn

Saxion gaat op de plek van de huidige Nettenfabriek haar twee Apeldoornse opleidingen huisvesten.

ZMLK School Boslust Ommen

ZMLK School Boslust Ommen

De Boslust is een school voor Speciaal Onderwijs (SO) en Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) aan zeer moeilijk lerenden.

Zwembad Kampen

Zwembad Kampen

Het ontwerp voor het nieuwe zwembad van Kampen, gemaakt door VenhoevenCS architecture+urbanism, is onlangs gepresenteerd. Het architectenbureau stelt een zwemaccomodatie als een villa in het groen voor.

Faculteit TNW TU Delft

Faculteit TNW TU Delft

Na een bijzonder intensief ontwerptraject bevindt het nieuwe onderkomen van een deel van de faculteit Technische Natuurwetenschappen van de Technische Universiteit Delft zich inmiddels in de uitvoeringsfase.

Basisschool Scherpenzeel

Basisschool Scherpenzeel

In Scherpenzeel zal een nieuwe basisschool gerealiseerd worden die een tweetal fuserende basisscholen huisvest. Het gebouw vormt het begin van de nieuwe uitbreidingswijk 'Plan Zuid'.

Pagina's

Bedrijfsgegevens

FRCalculatie
Frans Raanhuis

Keizerskroon 4
7581 TW Losser

t 053 - 53 60 780
f 053 - 53 60 784
m 06 - 44 02 92 89

KvK Enschede 0605 2123

Twitter

  • RT : En dan vragen toeristen waar je naar binnen kunt om te kijken. "ehhh nergens wij wonen hier gewoon" Ooo aldus toer… https://t.co/yC7LXfzuO6 4 dagen 11 uur geleden
  • RT : OPSPORING VERZOCHT Vannacht (11 mei) is er ingebroken in het kasteel. Onze dierbare tafelklok met speelklokken uit… https://t.co/YXecWVAW0D 2 maanden 1 dag geleden