Projecten

2016
Uitbreiding IKEA vestiging Breda

Uitbreiding IKEA vestiging Breda

Het woonwarenhuis opende in 2003 haar deuren in Breda en is inmiddels toe aan een uitbreiding. In het oorspronkelijke ontwerp is al rekening gehouden met een mogelijke uitbreiding.

Witzand Almelo

Witzand Almelo

Witzand, leverancier van bouwmaterialen, gaat een nieuwe vestiging bouwen in Almelo.

Congreshotel Overhoeks Amsterdam

Congreshotel Overhoeks Amsterdam

De skyline van Amsterdam wordt verrijkt met twee iconische gebouwen langs het IJ met een prachtig uitzicht over de stad. In het eerste gebouw komt Maritim Amsterdam en in het tweede gebouw komt een woontoren.

Appartementen complex Gerbrandystraat Utrecht

Appartementen complex Gerbrandystraat Utrecht

Op de plek van het vroegere belastingkantoor aan de Gerbrandystraat in Utrecht verrijst over een paar jaar een kleine woonwijk met 450 huurappartementen.

Bonte Wever

Bonte Wever

De toevoeging van 80 nieuwe hotelkamers, twee restaurants, een lobby, Grand Café, recreatieruimte, een nieuwe entree, een multifunctionele congres- en evenementenlocatie en meerdere (vergader)zalen maken De Bonte Wever in de toekomst een nog grotere landelijke speler op het gebied van hotellerie, evenementen en (zakelijke) bijeenkomsten.

Nieuwe DPD Holland Hub Veenendaal

Nieuwe DPD Holland Hub Veenendaal

DPD Pakketservice de start met de bouw van een nieuwe ‘Holland Hub’ in Veenendaal.

Nieuwe huisvesting Nationale Postcode Loterij

Nieuwe huisvesting Nationale Postcode Loterij

De Goede Doelen Loterijen –Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij- gaat het kantoorpand in Amsterdam renoveren en uitbreiden.

Ikazia Ziekenhuis

Ikazia Ziekenhuis Rotterdam

Vervanging van het bestaande poli-gebouw inclusief apotheek bereidingsruimten.

Beele campus

Beele campus

In Aalten verrijst in opdracht van Beele Engineering de Campus Sealing Valley, een kennis- en trainingscentrum voor innovatieve oplossingen voor brand- en vluchtveiligheid.

Bedrijfsgegevens

FRCalculatie
Frans Raanhuis

Keizerskroon 4
7581 TW Losser

t 053 - 53 60 780
f 053 - 53 60 784
m 06 - 44 02 92 89

KvK Enschede 0605 2123

Twitter

  • RT : En dan vragen toeristen waar je naar binnen kunt om te kijken. "ehhh nergens wij wonen hier gewoon" Ooo aldus toer… https://t.co/yC7LXfzuO6 4 dagen 11 uur geleden
  • RT : OPSPORING VERZOCHT Vannacht (11 mei) is er ingebroken in het kasteel. Onze dierbare tafelklok met speelklokken uit… https://t.co/YXecWVAW0D 2 maanden 1 dag geleden